Обслужване на клиенти: 0086-13868535185

Всички категории

Очарователен

                       

Очарователни подаръци и занаяти Уенжоу Ко ООД

                       
                       

Очарователни подаръци и занаяти Уенжоу Ко ООД се намира в Китайския град за печат - Longgang в град Уенжоу. Разполагаме с дизайнерски екип и производствени и опаковъчни отдели и сме оборудвани с цялостно оборудване. С правото на независим износ нашата компания винаги настоява за регламента на „съществувайте с високо качество, печелете клиенти с добър кредит“. В резултат на това се радваме на репутация сред клиенти по целия свят.

                       

Основно произвеждаме PP тъкани чанти, нетъкани торби, хартиени торби, полиестерни торби, PP торби, охладителни чанти, PVC торби, плажни постелки, торбички за подаръци, рекламни чанти, торбички за шнурове, торби за жилетки и всякакви торби за опаковане на храни. Разчитайки на отличен работен екип, модерно оборудване, перфектно облекло, добро управление на производството и различни комуникационни платформи, ние можем да се развиваме в дългосрочен план.

                       

Всички наши материали могат да преминат тест Azo free, 6P и Lead. Повечето от нашите материали се изнасят за Европа, Азия и САЩ.

                       

Винаги обръщаме голямо внимание на процедурите за всички наши поръчки, което ни прави надеждни сред нашите клиенти. И някои световно известни купувачи на марки правят поръчки до нас, като adidas, Albert Heijn, Delhaize, DAIKIN, canon, Carrefour, Coca cola, Nikon и др.

                       

Нашата производствена база надхвърля 2000 квадратни метра и разполагаме с 150-200 шевна машина. Междувременно разполагаме и с машини за тъкане на материали, BOPP печат, ламиниране на филми, рязане на материали, което формира перфектна производствена линия. Ние запазваме вярата: „Да бъдем най-доброто предприятие, да създадем известна марка“.


Wenzhou Charming Gifts&Crafts Co., Ltd се намира в China Printing City

Осигурете ви висококачествени нетъкани чанти.

Горещи категории