Обслужване на клиенти: 0086-13868535185

английски.jpgEN
Всички категории

Новини & Събития

Начало>Новини & Събития

Rpet Нетъкани и полиестерни чанти

Време: 2022-05-30 Хитове : 43

Rpet Нетъкани и полиестерни чанти

RPET海报_画板 1_副本.jpg

RPET означава рециклиран полиетилен терефталат или рециклиран PET

PET е здрав, издръжлив и рециклируем материал, който се използва за бутилки за газирана напитка, бутилки за вода и буркани за храна, докато Rpet може да се направи в продукти като одеяла, части за автомобили, чанти, обувки и др.


Rpet се произвежда чрез събиране, сортиране и рециклиране на PET, след това рафиниране на материала в люспи, които могат да бъдат превърнати в нови продукти. Използването на RPET като алтернатива на PVC е огромна стъпка напред по пътя към по-зелено, по-безопасно и по-чисто бъдеще.


ЧАНТИ NEW WORLD

Новото поколение в пазарските чанти за супермаркети.   

Горди сме да обявим най-новото си сътрудничество със супермаркет New World, включващо четири от нашите дизайни. Всяка чанта е изработена от RPET плат, който е направен от рециклирани пластмасови бутилки, използвайки пластмасови отпадъци, за да създаде нещо красиво. Във всяка чанта има 4 пластмасови бутилки. Полезни и за многократна употреба!

Беше толкова страхотно да участвам в този проект, създавайки екологични чанти за многократна употреба за супермаркетите на Новия свят. Те са най-добрите чанти - могат да се перат, бързо съхнат, леки за носене и супер просторни. Благодаря много на Magenta, че го направи! 202205171455297158.jpgIMG_0816_ 副本 .jpg


Свържете се с нас: [имейл защитен]

Whatsapp/Wechat: 0086-13868535185

www.tryingmepack.com